Share

Видео продукција

01

Видео продукција

Започнувајќи од 2016 година, Фан Зоран Продукција има соработувано со над 50 клиенти (бизниси, организации и институции), овозможувајќи им на истите да ја пренесат својата порака и визија пред пошироката јавност.

Нашата цел, на која сме целосно посветени, е преку креативни и висококвалитетни видеа да им помогнеме на бизнисите и организациите да ја раскажат својата приказна, да ги постигнат своите цели, и воедно да ја подигнат препознатливоста за нивниот бренд.

Услуги

Вашиот нов бизнис, нов производ/услуга заслужуваат да бидат промовирани на начин кој не само ќе го привлече вниманието на потенцијалните клиенти, туку и ќе посакаат да соработуваат со вас. Доколку имате нов бизнис, производ или услуга кои сакате на креативен начин да ги претставите пред вашите потенцијални клиенти, тимот на Фан Зоран Продукцијата може да ви помогне во исполнувањето на таа цел!

Секој бизнис/организација заслужуваат да бидат претставени на пазарот преку квалитетно и креативно видео кое на соодветен начин ќе ги презентира нивната мисија, визија и вредности.
Доколку имате потреба од такво видео за вашиот бизнис/организација – Фан Зоран Продукцијата е тука за да ви помогне во исполнувањето на таа цел и презентирањето на вашиот бренд.

Организација и снимање на музички спотови

Организирањето настан (семинар, конференција, панел дискусија, прес конференција, промоција на книга и сл.) е важен момент од работата на вашиот бизнис или организација кој заслужува да биде соодветно документиран.
Доколку организирате настан за кој ви е потребна високо квалитетна видео снимка (и фотографија), тимот на Фан Продукција Зоран ви стои на располагање.
Контактирајте нѐ и оставете ни нам да се погрижиме за тоа.

Имате едукативна порака која сакате да ја пренесете во јавноста? Фан Зоран Продукција може да ви помогне во исполнувањето на таа цел преку креативно и квалитетно видео.

Доколку вашиот бизнис или организација има за цел да сними висококвалитетно и професионално интервју со некој од вашите клиенти, соработници, или бизнис партнер? Фан Зоран Продукција ви стои на располагање.

02

Комерцијални проекти

Реклама за Авто Контрол – Прилеп

Реклама за Авто Контрол – Прилеп

Дион трејд

Авицена – Женска трка

Green Mobile – Кабелнет Прилеп

Вода Пелагонка

Зоран Пилата реклама

Аеро Клуб

Ултра маратон во чест на Тоше Проески -2020

03

Музички спотови

04

Видео проекти

05

Интересни факти

Нашиот тим презема сè, од развој на идеја и концепт до реализација. Ние веруваме во традициите и ги инкорпорираме во нашите иновации. Сите наши проекти вклучуваат единствена уметничка слика и функционални решенија. Клиентот е душата на проектот. Нашата главна цел е да ги илустрираме неговите/нејзините вредности и индивидуалност преку видео запис.

0
Комерцијални видеа

0
Музички спотови

0
Јавно настани